Ски центар ,,Стрежево" - најомилено место за сите љубители на зимските спортови

Во изминатите денови Ски центарот ,,Стрежево" беше омилено место за сите оние кои сакаа да уживаат во зимските спортови и чистиот воздух.

Повеќе: Ски центар ,,Стрежево" - најомилено место за сите љубители на зимските спортови

Рибарница Стрежево подготвена пред престојните верски празници

Јавното претпријатие Стрежево ги известува потрошувачите на нашата рибарница дека располагаме со повеќе од доволно свежа риба за престојните празници.
Повеќе: Рибарница Стрежево подготвена пред престојните верски празници

Стрежево одбележува 45 години постоење

Најголемиот Хидросистем во државата "Стрежево" е формиран 1978 година.
 
Со реализацијата на Проектот "Стрежево" се подигна квалитетот на севкупното живеење, перманентно присутниот недостаток на вода претставува минато, се обезбеди снабдување со вода за пиење на општините Битола, Могила и Новаци.
Повеќе: Стрежево одбележува 45 години постоење

Страница 2 од 43